Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Έχουν βάλει στο “μάτι” την εθνική μας περιουσία

Μέρκελ: Δεν δίνει αν δεν πάρει - Enet.gr

Από ότι φαίνεται από τις δηλώσεις της Μέρκελ, τα μεγάλα τραπεζικά μπλοκ έχουν βάλει στο “μάτι” τα κρατικά ακίνητα, με την ανοχή και, πιθανόν, την υποστήριξη των Ευρωπαίων εταίρων μας. Διότι οι τράπεζες είναι διεθνείς επιχειρήσεις και έχουν τα πλοκάμια τους παντού.
Φυσικά η σύλληψη είναι ξένη αλλά η εκτέλεση του σχεδίου, που θα “αναγκάσει” την χώρα μας να παραχωρήσει τα ακίνητά της, είναι καθαρά ελληνική
Διαβάστε περισσότερα »

1 σχόλιο:

  1. Έχω ¨χάσει¨ ατέλειωτες ώρες τους τελευταίους μήνες να διαβάζω-ενημερώνομε από τα εκατοντάδες ΕΛΛΗΝΙΚΆ blogs (γράφω και σχόλια που και που με αρκετά like!) εις βάρος της δουλειάς και της ελεύθερης ώρας μου... Αυτό που έχω δει (όπως πιστεύω ΟΛΟΙ μας) είναι μια πραγματική Πατριωτική αφύπνηση και αγωνία των Ελλήνων (απανταχού του πλανήτη..!) για την Πατρίδα τους! Άρα ¨το έχουμε ακόμα μέσα μας¨ και αν αποφασίσουμε ότι είμαστε αρκετοί(οι περισσότεροι τουλ.) και το ΠΡΩΤΟ μέλημά μας από όπου αν προέρχεται και όπου θέλει να πάει κανείς είναι το συμφέρον της Πατρίδας (επομένως και δικό μας !) ΜΠΟΡΟΎΜΕ να το καταφέρουμε σε κόντρα (όπως πάντα άλλωστε σε αυτόν τον τόπο) του συσχετισμού δυνάμεων,της παραπληροφόρησης και του Καθεστώτος που μας έχει επιβληθεί!!! Και αυτό γιατί ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ καταπληκτικά στις βασικές αρχές όπως αυτή του άρθρου σας..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή