Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η Κάρτα του Πολίτη το μέγιστο εργαλείο ελέγχου της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Η τεχνολογία αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο, το θέμα είναι σε ποιανού τα χέρια είναι και σε τι χρήση το βάζει.
Εκεί που απέτυχαν όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα του παρελθόντος ήταν στο να ελέγχουν πλήρως τον πολίτη. Να τον ελέγχουν σε όλες τις φάσεις και διαδικασίες της ζωής του και να μπορούν να του επιβάλλουν την απόλυτη τιμωρία, τον ολικό κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό, Ακόμα και με την χρήση της τηλεόρασης κατάφεραν να ελέγχουν και να καθοδηγούν την σκέψη του κόσμου, αλλά δεν κατάφεραν να ελέγχουν όλες τις κινήσεις του.

Έχουμε φτάσει πλέον στο επίπεδο αυτό της τεχνολογίας που η μετάδοση πληροφοριών ανά τον κόσμο είναι μια εύκολη υπόθεση. Οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνήσουν, να συνεννοηθούν και να αντιδράσουν μαζικά στο σύστημα οικονομικού ελέγχου που σταδιακά μας επέβαλλαν μετά το τέλος του Β' παγκοσμίου πολέμου.
Αυτήν την συνολική αντίδραση του εκάστοτε λαού και του συνόλου των λαών φοβάται το κατεστημένο και η αναδυόμενη εξουσία της νέας τάξης πραγμάτων. Παράλληλα ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα θεωρούνταν (και είναι) αστάθμητος, υπάρχει δηλαδή κάτι που δεν μπορεί να ελεγχθεί με τα παραδοσιακά μέσα ελέγχου, καταστολής και επιβολής της εξουσίας.

Σε αυτό το πλαίσιο και με αυτές τις ανησυχίες βρήκαν, τα μεγάλα λόμπι που επιθυμούν παγκόσμια κυριαρχία, τρόπο να μας ελέγχουν πλήρως. Ο τρόπος είναι το ηλεκτρονικό φακέλωμα. Η ιδέα είναι απλή για αυτό και πολύ επικίνδυνη.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου